Formalizacija trenerskih licenci

Nakon što je već u tri navrata (2015., 2016. i 2017. godine) provedena „formalizacija" postojećih nositelja trenerskih licenci „,C" te nacionalnih „A" i „,B" kao i "UEFA A" i "UEFA B" licenci stečenih prije 2013. godine, odnosno osiguravanje mogućnosti legalnog rada, s obzirom da Ministarstvo turizma i sporta ne priznaje diplome koje su izdane prije 2013 godine bez provedene „formalizacije", a ostao je još jedan dio trenera koji dosad istu nije proveo, predavanje za zainteresirane kandidate biti će provedeno u Karlovcu. 

„Formalizacija" je obvezna za sve trenere koji je dosad nisu proveli kako bi stekli pravo na važeću diplomu odnosno uvjerenje o osposobljavanju izdano od Nogometne akademije HNS-a. 

Predavanje za nositelje trenerskih ,, C" licenci ce se održati 21. travnja 2022. godine (ČETVRTAK) u predavaonici Veleučilista u Karlovcu na adresi Ivana Mestrovića 10 s pocetkom u 17:00 h. 

Nakon provedenog predavanja od strane predavača sa Nogometne akademije HNS-a odrediti će se datum pisanja ispita za dokazivanje stečenih kompetencija.

Radi toga pozivaju se svi preostali zainteresirani treneri KOJI SE DOSAD JOŠ NISU priiavili da ZAKLJUČNO do 31. ožujka dostave: 

  • Domovnicu 
  • Svjedodžbu srednie skole/fakulteta 
  • Diploma o najvišem završenom trenerskom tečaju
  • Kratak sportski životopis
  • Potvrdu o radu u klubu 

„Formalizacija" trenerskih licenci „UEFA A", „UEFA B", te nacionalnih licenci , "A" i , "B" provodi se direktno na Nogometnoj akademiji HNS-a na adresi Vladimira Vidrića 12 u Sesvetama u PETAK 08. travnja s početkom u 10:00 h gdje su se kandidati dužni javiti prof Boris Kubli, ravnatelju Nogometne akademije.