Reprezentacija Zagreba U-16 (2008.godište) sudjelovala je na tradicionalnom međunarodnom Turniru 4. grada koji se održao u Budimpešti od 04. – 07.07.2024.g. Na turniru su nastupile reprezentacije gradova Budimpešta, Bratislave, Ljubljane i Zagreba. Reprezentacija Zagreba pobijedila je u dvije utakmice, jednu utakmicu remizirala te osvojila 1. mjesto.

Nakon što je Hrvatska u posljednjoj sekundi ostala bez pobjede nad Italijom i odigrala neriješeno 1:1 nažalost se nisu poklopili niti rezultati utakmica koji bi našim reprezentativcima omogućili prolazak u osminu finala te se tako Hrvatska i službeno oprostila od Europskog prvenstva jer nije uspjela proći među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Jučer je u Čakovcu odigrana finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa za žene između ŽNK Osijek i ŽNK Dinamo u kojoj su nakon izvođenja jedanaesteraca uspješnije bile Zagrepčanke te su tako nakon prošlogodišnjeg poraza u finalu ove godine uspjele podići pobjednički pehar!

Jučer su odigrane i posljednje kvalifikacijske utakmice za popunu Prve nogometne lige u kategorijama pionira, kadeta i juniora. Kadeti i pioniri Kustošije uspjeli su svladati vršnjake HNK Cibalia te su tako osigurali nastup u najvišem rangu hrvatskog nogometa odnosno Prvoj NL!