NK ČULINEC

 

Adresa: Palma 38, 10040 ZAGREB

e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel: 01/2865-196, 091 533 0265

Godina osnutka: 1980.g

Predsjednik kluba: STJEPAN REGET

Tajnik kluba: TOMISLAV PERVAN

Broj članova: 200

 

Nogometni klub 'Čulinec' osnovan je 1980.godine zahvaljujući entuzijazmu mladih Mjesne zajednice Čulinec.

Najprije je izgrađeno nogometno igralište,a naknadno je klub dobio sredstva od općine Dubrava za izgradnju ograde. Ista je postavljena zahvaljujući članovima Kluba.

Formirane su dvije selekcije : 'Seniori' i 'Juniori' koji su se odmah počeli takmičiti u ligama Zagrebačkog nogometnog saveza.Svlačionica i tuševi koristili su se u prostorijama Mjesne zajednica. Prvi predsjednik kluba bio je gospodin Belančić,a poslije njega izmjenili su se još nekolicina: Petar Ferdobar,Ante Bandalo,Ivica Žirbat,Josip Šipak,Josip Radić te današnji predsjednik Stjepan Reget.

Sama izgradnja objekta započela je samodoprinosom mjesne zajednice za izgradnju 'Omladinskog sportskog doma' 1989.godine.

Od 2007.godione određen je objekat (unutarnje uređenje,krovište,fasada).Izgrađeno je automatsko navodnjavanje na glavonm igralištu te uređeno parkiralište sa koridorom za izlazak na glavni i pomoćni teren.

Na svim terenima izgrađena je rasvjeta.

Danas u sastavu aktivnosti Nogometni kllub Čulinec ima oko 140 registriranih igrača koji se takmiče u ligama ZNS-a i to : SENIORI,STARIJI PIONIRI,MLAĐI PIOIRI,LIMAČI I ZAGIĆI.