Postani nogometni sudac

Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti stariji od 35 godina. Nogometni sudac može početi obavljati dužnost suca odnosno pomoćnog suca na seniorskim utakmicama sa navršenih 18. godina.

Uz prijavu o polaganju ispita za nogometnog suca, potrebno je dostaviti:
a) domovnicu (fotokopija),
b) kratki životopis s osvrtom na sportski rad,
c) liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti za sportska natjecanja,
d) uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak za kazneno djelo koje se progoni o službenoj dužnosti i koje je počinjeno s izravnom namjerom.

Prijava za polaganje ispita sadrži tekst :
“Prijavljujem se za polaganje ispita za nogometnog suca i izjavljujem da ću nogometne utakmice voditi savjesno prema najboljem znanju i vlastitom uvjerenju, poštujući Pravila nogometne igre i propise u nogometnom natjecanju, pri čemu ću se pridržavati Statuta Hrvatskog nogometnog saveza i ostalih akata HNS-a, FIFA-e i UEFA-e."

Prijave su moguće do 03. veljače 2023. godine, a potrebno je poslati dokumentaciju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tečaj počinje 06. veljače i traje do 16. veljače 2023. godine, predavanja će se održavati u večernjim satima u prostorijama Zagrebačkog nogometnog saveza u Kranjčevićevoj 4 u sklopu Nogometnog stadiona Zagreb.

Cijena tečaja je 50€, uplatu molim izvršiti na IBAN ZNS-a: HR1523600001101420453 te u opis plaćanja napišite: tečaj za nogometnog suca.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 01/ 4848 488 i na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.