Nogometna akademija HNS-a otvara četiri nova natječaja za nogometne trenere i trenerice

Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza 10. svibnja 2022. godine otvara četiri nova natječaja za nogometne trenere i trenerice.

Natječaji se otvaraju:

1) za upis na nastavni program osposobljavanje za trenera nogometa UEFA C kategorije po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji - program edukacije za trenere UEFA C)

2) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera nogometa UEFA B kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji - program edukacije za trenera nogometa UEFA B)

3) za upis na nastavni program usavršavanja za trenera nogometa UEFA A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS i UEFA (prema UEFA Trenerskoj konvenciji - program edukacije za trenera UEFA A)

4) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera u futsalu C kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji - program edukacije za Grassroots trenere u futsalu C kategorije).

Prijave za upis vrše se isključivo elektronskim putem na internetskim stranicama HNS putem obavezne PRIJAVE ZA EDUKACIJU dok se dokumentacija u PDF formatu (obavezno priložiti uz dokumentaciju i kopiju prijavnice za prijavljenu edukaciju) može predati elektronskom poštom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili redovnom poštom na adresu Nogometna akademija HNS, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete.

Prijave se zaprimaju sa zaključno 10.06.2022. do 20 sati.

https://hns-cff.hr/news/24086/natjecaji-nogometne-akademije-hns-a/