Marijan Kustić novi predsjednik HNS-a

Marijan Kustić dosadašnji izvršni direktor HNS-a izabran je za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, na danas održanoj Izbornoj skupštini, dok je predsjednik ZNS-a Tomislav Svetina postao izvršni direktor HNS-a, a direktor Lokomotive Božidar Šikić izabran je u Izvršni odbor.

Prvi dopredsjednik HNS-a i dalje je Ante Vučemilović-Šimunović, dopredsjednici su Damir Mišković, Nenad Črnko, Slavko Prišćan i Mario Smodlaka, dok su u novom Izvršnom odboru Đuro Bukvić, Nenad Črnko, Nenad Horvatić, Davor Ivić, Mato Kljajić, Ante Kulušić, Josip Kuterovac, Drago Lucić, Robert Markulin, Damir Mišković, Slavko Prišćan, Božidar Šikić, Ile Topuzović, Ante Vučemilović-Šimunović, Darko Raić-Sudar i Mario Smodlaka. Funkciju tehničkog direktora A i U-21 reprezentacije obnašat će Stipe Pletikosa.

“Velika je čast, privilegija, ali i obaveza obnašati ovu funkciju, ona je kruna moje karijere u sportu i nogometu. Radujem se radu i izazovima koji su ispred nas”, rekao je novi novi izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina.