Otkazan Otvoreni turnir ZNS-a Medulin 2021.!

S obzirom na drastičan rast novozaraženih i sve lošiju epidemiološku situaciju uzrokovanu COVID-19 virusom prisiljeni smo prolongirati turnir u Medulinu koji se trebao održati od 29.04.-01.05.2021.god.

Usprkos odazivu velikog broja ekipa koje su se prijavile i velike zainteresiranosti klubova, trenera i djece, zadnjih dana smo s njihove strane izloženi stalnim pozivima, očitovanjima i molbama da nisu u mogučnosti organizirati sudjelovanje na turniru iz više razloga.

Sigurni smo da smo to sve morali i ranije prolongirat ili odgoditi, ali svi smo se čvrsto nadali da će epidemiloška situacija krenuti na bolje, a s obzirom da je prošlo več više od godinu dana od prvog pojavljivanja virusa. Nadali smo se da će se i pojavom cijepiva situacija poboljšati….

Na žalost, sad nismo ništa pametniji, a ni u boljoj poziciji jer svaki dan je sve više novih sojeva virusa, a i zaraženih i preminulih. 

Iz tog razloga žao nam je jer smo sve to morali ponovno i  uzaludno prolaziti. Suosjećamo sa svim sportskim trenerima, voditeljima, sportskim djelatnicama, organizatorima , a naročito s gosp. Alenom Bernobićem koji je i ovaj puta uložio maksimalan napor i trud da se turnir održi.

Nadamo se uskoro nekim novim boljim vremenima za dobrobit svih nas i naših „malih nogometaša“.