Prekid svih nogometnih aktivnosti do 31. ožujka 2020. godine!

S obzirom na novonastalu situaciju s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 i odluku Vlade Republike Hrvatske o odgađanju nastave u osnovnim i srednjim školama, fakultetima i zatvaranju vrtića preporuka Zagrebačkog nogometnog saveza je da sva mladež klubova ZNS-a ne trenira do 31. ožujka 2020. godine.

Za eventualne treninge seniora preporuča se pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj - muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana - do 31. ožujka 2020. godine.

Pratite upute kriznog stožera i postupajte sukladno uputama istoga, a Zagrebački nogometni savez će pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS-CoV-2 te će, prema preporukama javno-zdravstvenih institucija, po potrebi odrediti nove mjere, imajući u vidu prije svega zdravlje nogometaša, gledatelja i svih drugih nogometnih aktera. 

Koronavirus – najnovije preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Informacije za javnost o koronavirusu možete vidjeti na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite

Naputak za pravilno pranje ruku

Kako umanjiti rizik od zaraznih bolesti – video prilog

 

Od 16. ožujka 2020. godine pa do daljnjega radno vrijeme tajništva ZNS-a je od 09:30 – 12:30 sati.

Ne preporučamo dolazak u prostorije Saveza, a vaše upite i zahtjeve možete poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.