13. dvoransko prvenstvo ZNS-a za pionire i mlađe pionire 2019.

Dvoransko prvenstvo ZNS – a održano je u razdoblju od 12. siječnja do 24. veljače 2019. godine u sportskim dvoranama SC "SAVA SPORT" i SŠ „JELKOVEC“. U natjecanje se uključilo 33 kluba ZNS – a. Natjecanje je provedeno u dvije dobne kategorije (PIONIRI – igrači rođeni 2004./2005. godine i MLAĐI PIONIRI – igrači rođeni 2006./2007. godine).

U svakoj kategoriji natjecalo se po 32 momčadi. Momčadi su u obje kategorije bile razvrstane u 8 skupina sa po 4 sudionika. U skupinama su igrale svaka momčad sa svakom, a nakon toga dvije momčadi koje su zauzele prva dva mjesta nastavile su natjecanje u osmini finala, četvrtini finala, polufinalu, utakmici za 3. mjesto i finalnoj utakmici.

Na prvenstvu je sudjelovalo 779 dječaka. Odigrano je 128 utakmica. Ukupno je postignuto 564 pogodka, a u listu strijelaca se upisalo 264 igrača.

Najboljim momčadima i pojedincima nagrade su uručili: Velimir Čarapina, tehnički tajnik ZNS-a; Zoran Joksović, stručni suradnik instruktorske službe; Marko Tolić, igrač seniorske momčadi NK Sesvete, Ivan Mikulić, igrač seniorske momčadi NK Sesvete i Mako Mikulić, vratarseniorske momčadi NK Sesvete.
Sudili su : Ante Čuljak, Zvonimir Golub, Vedran Mandić, Renato Blažeković, Robert Šimac, Damir Adžić-Kapitanović, Bruno Bošnjka, Dominik Hren, Peri Iličić, Jakov Lasić i Valentino Tomić.

Voditelji natjecanja je bio Velimir Čarapina, a u provedbi uz njega sudjelovali su Miroslav Šincek i Stjepan Havelka.

Rezultate natjecanja možete vidjeti ovdje.